Saturday, January 24, 2009

For my officemate......

My 1st project(for org luar other than my family)...... i made cuppies for my officemate. 2 of our collegue are going to resign......."Fong & Azlina, wish u both all d best yer", so kitorang made farewell function for them....together ngan celebrating Jan yer bday. So, aku pun apa lg, men'volunteer'kan diri tuk buat cuppies, sekali ngan buat promo laaaa......let them taste my cuppies.



*
*
*
*
*
taaaa raaa...


d design was inspired from K. Dalia.....aku suka tgk design dia, simple but still menariksss...mintak halal yer kak....



****************************************************************

yg ni, for my kids.....sibuk nak jugak cuppies yg dah di deco. Aku soh makan cuppies yg tak der buttercream dia refuse.....grrrrr.......so, buat gak la simple deco for them

2 comments:

Jue said...

testinggg......

kamalina a.k.a aimi said...

mencik tau...2 kali aku boh komen.. tak kuar.. mmg nak majuk ni.....

weh..dah kemaruk melukis atas cc ker?? semakin improve lukisan kau... practice lagi..pasni sure pro punya... kaum kerabat kat s'ngor dah tau ke ko terror buat cuppies ni???