Monday, March 15, 2010

New product for Sugar4Sugar........

Alhamdullillah....akhir yer selepas sethn 2 bln menceburkan diri ngan cupakes, aku berjaya menambah lg ilmu aku dlm baking ni, tuk venture into cakes plak. Puye la lama kan, org lain after few mth dh tambah mcm2 ilmu tuk biz dorg, aku after 1yr baru la nk tekedek2. Hmmm.....masa x mengizinkan sebeno yer.

Semlm, 14/3.....aku dh berjaya menamatkan kelas deco wedding & 3D princess with sifu yg tak asing lg, K. Zati. Kelas berjalan ngan lancar & seronok sekali walaupon aku sorg jer masa kelas tu....beztttt sgt, sbb K.zati concentrate kat aku sorang jerk laa kan...huhu. Tambah plak kelas kali ni dihantar oleh dear Hubby & askar2 kecil ku (seblom ni pi kelas drive sendiri jerk..... sedeyyy), thanxs & really appreciate all ur support. Walaupon kena tgu dr pg sampei ptg kt bandar Pekan tu (puas la hubby merayap ngan all d kids ronda satu bandar) semua yer sgt2 supportive....menuggu dgn penoh sabar.

Ok, tanak membebel pjg lg, jom tgk hasil deco aku masa kelas tu....layannnn

WEDDING CAKE
syiok belajar buat roses ni, aku sukerrrr.....


3D PRINCESS
buat cake tuk aku sendiri laa, sbb bday dh tak lama kan....19/3...huhu


gamba ngan mereka2 yg saba menunggu aku masa kelas hari tu....
(sorang lg 'askar' aku, Azam x der dlm gamba sbb dh tido masa ni, kepenatan.......)


so......ANNOUNCING........to all my dear customer
pas ni sugar4sugar, akan menerima tempahan CAKES, WEDDING CAKE & 3D PRINCESS CAKE

1 comments:

mimi fatihah said...

salam...
kak jue,kalu 3D cakes akak amek brape?