Friday, August 14, 2009

From India with Love

Order from Intan yg dok kat India skrg ni tuk 'sweatheart' dia yg dok belajar kat UIA, Ktn.

p/s : to Intan, thanks for ur order. Awak tau dak jenoh dok cari umah Danial kat Bukit Istana tuh. Apa kes??? add yg diberi salah donggg.....jln yg sebenar, IM10/14....tp add yg awk bg IM10/4.........jenoh dok sesat kat dlm kaw Bukit Istana tu, pas call Danial a few times....baru la jumpa. Sib baik umah2 kt dlm Bukit Istana tu cecantik, so...sesat2 pon syiok la cuci mata...huhu

choc moist cake + bc + orange filling
16 pcs
S size
special box + ribbon

2 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

orang filling ke orange filling jue?? hehehe...jgn mare yek..... ko ni jadi mcm aku la... tapi ko better lagi, cari tak jumpa blh cuci mata sebab rumah lawa2..aku hari tu, jenuh pusing satu uitm barula jumpa awek yg berkenaan...masa tu ada mak mertua & BIL aku sekali (sebab nak pi kenduri)..kitorang siap cakap, awek ni kalau tak cun, mmg buang karan je cari...sib baikla orgnya cun melecun ko... hahahaha...so nak marah pun tak jadi... BIL aku lak yg lebih2 tgk awek cun..hehehe...

bellar0ssa said...

hehehe.kak jue.ampun2 silap bg add.hehe..tp mmg bbaloi sgt.sbb sdp.hehe..tah bile intan leh rse..
next time leh la intan order dr akak lgi=D thx k.jue!