Monday, August 10, 2009

I'm Sorry.....

Order from Nor, tuk dear hubby dia. Dia soh aku design ikut kreativity aku sendiri....cuma dia bgtau nk tulis apa & nk color pink/red/white with love theme. So ni la hasil yer.....
***dpt idea tuk buat muka sedey tu masa browse kat blog sapa ntah...tak ingat, mintak halal yer pd tuan puye idea



choc moist cake + bc
25 pcs
M size
special box + ribbon

8 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

sweet...ribbon pada kotak pun lawa....

kamalina a.k.a aimi said...

re: kalau tgk pada design mmg anna puya..aku kenal cutter ABC tu...tu yg aku ubah... aku guna BC, anna guna fondant... gambar2 bunga & love pun aku ubah....tu yg kau rasa mcm tak pernah nampak kan??? kena la pandai supaya org yg buat tu tak marah..even kau pun kata mcm tak pernah tgk...hehehehe... blh la aku claim design sendiri..

weh...yg 9 pcs tak blh jual laa..tu pun aku jual RM15 sebab promosi... kalau up Rm20, mahal..sapa nak beli??? lagipun aku susah nak dpt kotak, bukan mcm kau, jln sikit dah dpt... kat sini limited... aku kena tgk gak supply..takkan nak pos memanjang..kang tak cover... tu pun kena pikir... apa daaaa...

Anonymous said...

hei...
i perasan, knp makin lama makin x cun?
macam makin 'malas'
come on la...
dont give up.
chaiyok2!!

Jue said...

jue to anonymous....
apa la dosaku sampei bg komen gini??? di kes jeles ker apa??? kalo nk bg komen ikhlas, jgn ler letak anonymous...nk tau gak tak cun tang mana....tuk improvement, bley la nk interview 'anonymous' apa yg tak lawa tuh.....ni main anonymous ni, mcm berniat 'jahat' jerrrr......

p/s : tampilkan la diri kalo berani......

kamalina a.k.a aimi said...

a'ahla...sapa gamaknya anonymous ni... maybe dia deco lagi power kot jue sebab nak cimply kritik org mcm ni...kot ya pun, bgla link kan..blh gak kami2 ni tgk ke"cun"nan deco anda tu.... ada berani????

zubaidah binti kamarul said...

im not a cuppies deco.
im cupies lover.

i iklas komen.
not jeles.
not iri hati.
not cemburu.
cos ive got no reason to jeles with.

nk letak link, im not blogger also.
so...dun amik hati.
just drop by to see ur work. i follow ur works form beggining till now.

Im zubaidah binti kamarul
kuantan, pahang.
not Anonmymous.

p/s : untuk lebih maju, kritikan jgn diambil hati..tapi diambil peduli.

Jue said...

jue to zubaidah.....

thanks for ur comment...really need it for improvement, & thanks a lot....

tp tak suka bila people just leave comment as anonymous....mcm ada niat lain jer, i thinks other bakers pon tak suka mcm tu. So, pleaze yer next time kalo nk komen leave ur name/link....would appreciate it so much.....

kamalina a.k.a aimi said...

bagusla kalau camtu... coz dlm dunia baking ni ada mcm2 org....better to reveal yourself like u did... :D