Friday, August 7, 2009

My 1st Fondant Cupcakes

Order from Fazihan, for her wedding. 1st time aku buat fondant cc nih. Bepeloh gak laaa....almaklum, 1st experience kan. Tanye komen dr hubby, cmn ngan cc ni.....dia ckp " byk ngat bunga", ye laaah...aku pon setuju, too flowery aku rase, beso2 plak tuh. May b sbb both aku ngan hubby tak baper suka design apa2 bende pon yg design yer terlalu flowery kot.....

Apa2 pon harap Fazihan suka yer ngan cc fondant yg akak buat nih. Thanks 4 ur order yer....
***(she also ordered 200pcs plain cupcakes, tp yg ni aku sub kat
K.nor sbb aku tak sempat nk buat, kebetulan ada order lain yg nk on d same date)


choc moist cake + fondant
16 pcs
S size
special box + ribbon

1 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

mmg nampak full..sebab ko pi letak lagi bunga kuntum yg kecik kat sebelah rose besar tu... kalau roses kau kecik, blh la buat cam tu... takpe, next time mesti dah tau nak buat camna...