Monday, March 23, 2009

1,4,7 cupcakes

Order from K. Anis....last minute order actually....dia order mlm, esok tghr nak amik dah. Nasib baik gakss dia mintak deco yg simple jer....kalo tak jenoh gak aku.



deco no 1, 4, 7 .....mewakili umur anak2 dia yg 3 org itew.....



ni plak....deco tuk mini box


mini box.....

1 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

147??? ingatkan apa tadi...okla tu kalau bg design simple.. ni kalau nak mcm2 order last minit.. mmg hari biru...

re: normally utk wedding kek, aku mmg charge tinggi sikit jue..sebab sama je..nak buat roses from BC pun bukan mudah... so, tgk keadaan la..kalau free, aku buat roses.. tapi sebab order byk, tu yg guna gumpaste aje.. kos mmg dah up...tu yg kisah nak guna yg mana2 pun..