Tuesday, March 10, 2009

Happy B'day Mama Olie.....

Olie ordered 25pcs cuppies for her bday.....Masuk yg ni, dah tak ingat dah baper kali dah olie order cuppies from me. Thanks Olie for the endless support.....

This time Olie nak cuppies dia color pink/white...........anddddd, with flower theme again. Minat bunga-bungaan mama Olie ni ghope yer, bila aku taye nak patern cmn....dia cakap "yg mcm bunga2 lilac/green tu pun ok gak, olie suka bunga". Tp aku buat bunga yg lain tuk dia, buleh yerk olie. So, tuk dia yer bday cuppies, aku buat spesel roses for her......tak penah buat pada sebelom ni puye cuppies.....ur d 1st Olie (nozzle baru sebenar yer.....)






puye la byk gambo cuppies olie yg aku close up......every angle, hikhik.....sbb geram tgk roses tu

minibox set ......goes to Zura, opismate aku

3 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

amboi..sakan..dah try new nozzle la tu... ko jgn tak tau..aku dah try gak..tapi kan..aku tak puas hati sebab tak "perfect" lagi kat mata aku... so, aku tukar design lain utk customer... kalau ikut biras aku, dia kata nampak dah roses tu.. tapi cam biasala.. aku kalau blh nak dpt mcm yg "fiza" tu..dia punya mmg perfect!! cantik gilerrrr... ko tgk tak dia punya??? geram gilerrr...

kamalina a.k.a aimi said...

re: ko biasa guna nozzle apa utk rosette?? yg terbaru tu aku guna no 13.. so rosette aku kecik sketla... biasa aku guna yg 15 @ 16... aku ni ikut dan la... yg pasti nozzle rosette, aku mmg standby no 13,14,15,16 & 17... tgk pada size yg aku nak guna laa...

olie said...

Jue...thanks so muchhhhhhhhhh....suka sgt design n color... hehehehe.....dptla cecikgu sekolah Akif merasanya.. :D