Friday, March 6, 2009

Minibox Order

Dah terlambat ngat update pasal minibox order nih, bz a bit.....tak sempat nak updt.

Received sms from Shera last Saturday, saying that......"salam....sedap kek 2. Sy nak order lg cuppies, utk 2 mac, LIA 29. Kaler merah + pink. Utk 4 mac, LYNN 25. Kaler biru + putih. Utk 4 mac juga, EMI 25. Kaler ijau + kuning. Sume 6 pcs".
***Tapi Shera amik sema cuppies ni on d 4th. Thanks Shera........

so, ni la cuppies tuk shera.....to be given to her frenzzz.

******Sori sesgt yer Shera tak dpt ikut color theme yg awak nak tuh, baking hari keja kan......tak sempat nak buat yg pelbagai ghopa ni

another set for minibox........4 miniboxes, sold to my opismate

****kurenggg puas hati ngan deco & color cuppies.....ntah mana silap yer, nmpk kureng berserikan.....

2 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

aku rasa ok je kaler ni.. biru-putih...sweet apa.... bukan ke aku baca org tu nak pink-putih... pesal tak buat pink?? ni mesti kes malas ni..hahahahaha... takpe jue.. yg penting rasanya.... bagus betul dpt kwn mcm shera tu yak..siap bg member2 dia cc lagi... ko bila nak buat utk aku laks???

ieda said...

salam ..
jue aku nak flavour vanila .. bila nak dapat juee ... muwaaaaaaaaaaaaaa
nak jugak .. nak jugakkkk
aku majuk kang .. sosah ko nak pujuk tau ... mihahahahhaha