Tuesday, March 31, 2009

Order from Fateen & Fanieka

Fateen order cc for 'makan-makan'....anak dia Danish/Dania sibuk nak kata yer "nak makan kek yg kecik2 tuh"....so, ibu dia pon order laaa. Design kali ni fateen mintak..... love/flower, pas tu tema pink/red.


beza antara pink/red tu mcm tak nmpk sgt kan.....adusss, tension2

Yang ni plak....order from Fanieka, student UMP. Lepas tgk blog aku, teringin plak nak rase. So, dia order for 'makan-makan' gaksss. Siap soh deliver ker UMP lg.....


Fanieka order 2 minibox.....kebetulan plak bday kawan dia masa tu, so....dia mintak buat minibox tuk bday kawan dia sekali

ni plak, kawan Fanieka puye.....nak design sama ngan anniversary cuppies yg penah aku buat

Mlm tu, got sms from Fanieka saying that, "k.jue, thanx....sedap...huhu. smua t'uja tgk kak..huhu...insyaAllah len kali nk order lg. hehe...."

3 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

warna merah mmg payah jue... tu yg aku guna chefmaster..pernah guna yg cap ayam..tak dpt... yg chefmaster tu pun aku peram semalaman.. baru terang..

shahrose76 said...

hehehe apala chefmaster tu ek...aku ni tengok semua cupcake kau and aimi...ni baru leh komen...ha alang2 box comment ni dah kua...aku komen semua cupcake kau jue...aku suka cc kau yang tarikh tu heheheh..wah ramai yang tempah ..banyak masyuk kau ye..ingat kau dengan aimi..dah jadi jutawan cc jangan hangpa dua orng lupa sama aku!!! kuikuikui

shahrose76 said...

hehehe apala chefmaster tu ek...aku ni tengok semua cupcake kau and aimi...ni baru leh komen...ha alang2 box comment ni dah kua...aku komen semua cupcake kau jue...aku suka cc kau yang tarikh tu heheheh..wah ramai yang tempah ..banyak masyuk kau ye..ingat kau dengan aimi..dah jadi jutawan cc jangan hangpa dua orng lupa sama aku!!! kuikuikui