Wednesday, March 25, 2009

Delivery Order

Kebetulan.....lepas Ray from Penang call aku sbb nak order cc, dpt satu lg sms from Balok mintak deliver cuppies ker rumah dia (nama dia.....alamak lupa plak taye). Ray....order cuppies tu tuk boyfriend dia, & yg from Balok tu order cc tu tuk bday hubby dia......since dua2 tuk org besar, design pun aku buat lebey kurang jer laaaa.


this one, for Damien.....kawan Ray. Suppose aku deliver ke Tembeling Resort, tp on d way nak hantar tuh, Damien dah kuar la plak. So, to make sure cuppies ni sampai kat tgn dia gak, aku call dia & jumpa dia kat town area jer tuk deliver cuppies ni.....senyum lebar Damien dpt cuppies nih....HAPPY BIRTHDAY yer Damien


ni plak....aku deliver ker Balok, actually tuan yg order ni dok dlm pantang lg masa nih, order cc ni sbb anak2 dia nak makan kata yer.

1 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

amboi..giat lagi mak buyung sorang ni....jue, tak mabuk ker?? manalah tau... tgk kek pun rasa nyampah..haru tu...kang kempunan lak customer ko...