Tuesday, March 17, 2009

Happy Belated Bday....DANISH

Order from Kak Che Mas.....kawan lama masa zaman aku study dulu. Dia ni dr KL, nak g Awana Kijal tuk cuti2 M'sia sempena cuti sekolah nih. So, datang umah aku sekali for a visit...lama ngat tak jumpa ngan dia, almost 9 yrs....seronok dpt jumpa kawan lama

Since dah singgah umah aku, dia order la terus cc tuk anak dia yg 2nd...Danish. Actually bday dia bln Feb ri tu, tp saje jer dia kata nak order....nak rase cc aku. Anak2 dia cukup bekenan ngan cc aku, hubby dia pon yg tak suka makan kek cakap sedap :D

KCM ckp ikut suka aku la nak design cmn.....mula2 dia order choc ganache, siap bayar terus online, tp cancel lak sbb kata yer nak colorful mcm buttercream. Since dia dah bayar tuk choc ganache so aku ganti la choc ganache tu ngan piping gel.....same price. ist time aku buat cartoon character nih, SPONGEBOB.....


minibox set.....goes to opis mate aku

1 comments:

Coretan Hati said...

Jue..thanks for the cc yang cantik...and the mosst important is SEDAPPPPPP.....