Saturday, April 11, 2009

Happy Bday DADDY.......

Nadia.....order cuppies for her daddy's bday.....mintak aku tlg deliverkan ker umah dia, sbb dia ni tak der kat Ktn, study kat UIA, Gombak.

Dia mintak tema MU, teringat plak kat ANNA yg selalu buat tema ni. So, cuppies ni aku buat tiru idea ANNA laaa, logo MU jer tak der sbb besa yer yg tu org guna edible image.


2 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

haa...ok apa cam ni.... AIG tu pun org tau MU punya... patutnya kau tulis je word MU tu gak kat cc yg lain...

nadyacheryl said...

saye sukeeeeeeeeeeeeeee sangat cupcake nie!!thanks kak jue!:D