Friday, April 17, 2009

Order from Yan, Kemaman

BIGGG order from Yan, 125pcs.....25 pcs tuk bday cupcakes, for Dear Aisya....HAPPY 1st BDAY AISYA. Yan mintak tulisan tu guna gumpaste & dia nak yg cucuk atas cc, tanak boh mcm tu jer. Malang yer, dlm gambo ni nmpk cantik lg laaa tulisan tu, tp masa Yan pickup kat opis aku, dah comot sket sbb btg tu dah senget2 masa aku bawak g opis.....adusssss, sori yer Yan



1st trial aku guna gumpaste ni sebeno yer....ok tak?????

this one, in round casing...100pcs sema yer. Tuk bg kat guest. Nak nangis aku kena lukis butterfly ni atas 100pcs CC. Hope u like it yer Yan.


*** all d design Yan yg bg, aku cuma follow jer. Ok gak gini, tak yah aku susah2 nk pikio nak deco cmn kan.....Anyway, thanks Yan sudi order dr akak. Sanggup dtg pg2 tuk pickup cc ni, bday anak dia kul 2 ptg sat g.

Yan text me & say......"K.jue, sdap kek 2, x laku kek biase tau. nsib baik order 100pcs, smua dpt rase, hehe.....".......really glad to hear this from Yan.

3 comments:

aimi @ kamalina said...

haa...aku tunggu je entry gumpaste ni kuar...ada pun... amacam..syok tak??? yg best main dgn gumpaste ni dia tak messy... cuma letih sikit laa...

WeBViDeOKLiP said...

pergghh
lawa nyer cupcakes niee

yan said...

hye kak...yan from kemaman ni..siannye akak kena draw butterfly tu semua...saye dera akak kan...anyway gumpaste tu pun sedap saye mkn tau...hehe...