Saturday, April 11, 2009

Order from En Shahrul

En Shahrul order cuppies for 'makan-makan'..........tuk family dia.


tema dia...dia mintak campor2, so..... aku combine la sket dgn design yg aku buat tuk Daddy Nadia tu

2 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

tgk yg rosette tu teringat mcm molekul utk subjek sains..hehehe...

kamalina a.k.a aimi said...

re: rosette besar nozzle 131 wilton (balik nanti aku tgk semula nanti aku sms).. yg kecik lak no 28 (kalau tak silap)..saje nak try nozzle lain lak, bunga dia not bad gak..lama dah beli tapi tak pernah try..

KC KB tu nama org tu la... dia suruh tulis gitu... ikut jela.. kawin mat saleh u.... cc yg ada roses tu aku charge RM50...