Tuesday, April 28, 2009

Hepi Bday Kak Yam....

Order from Hazida, from PPD Temerloh.......mintak aku deliverkan cc ni pada kawan dia Kak Yam kat JBA, Komtar IM, sempena bday. Color requested.....pink/blue, & design dia nak mcm bunga yg aku penah buat seblom ni.......yg pink tu, bunga biru tu aku yg pilih.....kalo sejenis bunga jer, tak menarik plak nti kan.

1st box.... 36pcs (choc moist)

2nd box.....another 36pcs (vanilla - kat opis ramai gol. senior, takut muak plak kalo order choc moist sema katayer).....
***color cc tu sebeno yer very nice....camera aku ni yg problem sket, tak menyerlah plak nmpk color yer

& dia tambah 1 lg mnbx...tuk anak kawan dia kata yer

***pas deliver cc tu, got sms form hazida "alhamdullillah, sume suka cuppies 2. mas (kawan hazida) kata cc 2 rase comel yer........& blablabla......(terlalu byk ngat pujian hazida/mas, malu lak mak nak letak kat cni, bior aku ngan dia jer la yg tau erk....hehehe)
***also dpt biter sedey dr Hazida pas aku deliver cc tu, ayah K.yam baru jer meninggal dunia....same date ngan bday dia....takziah K.Yam.....semoga roh yer dicucuri rahmat...amin

2 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

uihhh...byk dpt order member aku ni...chayiok!!! chayiok!!! weiii...lupa nak komen yg entry sblm ni....cayalah ko... buat cc utk anak raja tu... pergghhh hebat........

Anonymous said...

jue..(rasanya kita sebaya lah ahaks)..insyaAllah kalau ada rezeki lebih nanti sy order lagi

citer psl k yam ngan cuppies dia pon ada kat sini
http://jbakew.blogspot.com/

~hazida~