Thursday, April 30, 2009

Sanah Helwah Khaulah wa Tasnim....

Kalo bunyi 'Sanah Helwah' ni, tak lain tak bukan.....order from Ayu laaaa (distributor mnbx aku kat tempat keja dia...hehe). Seblom ni dia penah order tuk bday dotter dia...Khaulah & kali ni tuk bday Khaulah jugak lg tp tuk celebrate kat kg plak......ngan cousin dia Tasnim so, jd la bunyi yer....SANAH HELWAH KHAULAH wa TASNIM

actually Ayu mintak design yg lain....tp mcm dah boring plak buat design tu, selalu ngat repeat buat design tu, so aku tukar ngan design ni, harap suka yer Ayu....


minibox order....from Zila (opismate aku), dia ni antara 1st customer cc aku....order kali tuk bawak balik kg, bg kat MIL dia kata yer....
"semoga MIL makin syg kat awk yer Zila"

1 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

terbelit2 lidah aku nak sebut tu jue..... hehehehe... weh...ligat betul ko baking... time weekdays pun amik order..ni petanda ni, dlm peyut tu G.... hehehe...