Saturday, February 28, 2009

Sanah Helwah ya Khaulah Azwar....

Pelik tak bunyi tajuk aku tu???? Haaaa....kalo nak tau, tu lah "Happy Bday Khaulah Azwar".....dalam bahasa arab. Aku pun baru tahu. Kawan aku Ayu, yg jd 'agent' cuppies aku kat tempat keja dia order cuppies tuk bday little dotter dia. At first, dia nak choc moist cake, tp aku ni tak confident nak buat cakes.....yg aku confirm leh buat cupcakes jer. So, dia pun ok jerk laaaa.

Design, dia tak kata ikut aku laaa....sbb dia pun bukan yer pandai pasai design2 cupcakes nih. Jenoh gak nak mikior, sbb dia tak der bg theme apa2 pun....ikut suka aku jer. So, inilah hasil yer....




Choc Moist Cupcakes with Choc Ganache..........harap memenuhi citarasa awak yer ayu



minibox set aku.....goes to my neighbour...Ain (dah lama dah aku buat cupcakes tp tak dan nak promo kat dia, asyik sold out jer...)

3 comments:

Shahrose76 said...

At last....shoutbox kau tak tebukak ni kali yang ke seratus empat puluh (cewah macam real..) aku berjaya nak comment kau...tapi aimi punya dua2 terbukak setelah 1976 kali aku refresh ...kalau tak kerana kawan aku give up dah jue ooiii...hehehe capek banget!! cc kau makin mengancam tu...bila kau nak jual kek pulak Jue...???

Jasmeen said...

lawa2 cuppies u....geram tgk...

kamalina a.k.a aimi said...

bukan main lagi tajuk entry ni..ingat dah salah tgk... haaa... okla tu.... buat cc kan senang.... kalau kek ni byk "cabarannya"... hehehe...

fuh..makin hebat deco kau.. tak tahan tgk cc 3 ketui yg memanjang ke bawah tu... rupanya buat sekuntum bunga... kreatip2...