Sunday, February 8, 2009

Another cuppies for Mini Box

Foooohhh...so tired lorrr, i've to bake 3 design of cuppies direct....this weekend, my weekend gone with no rest.......hukhukhuk

Can't think of any other extraordinary design, coz dh tak laratttt....ni jer design yg dpt aku buat, harap tak mengecewakan sema customer 'mini box' aku....





ok ker combination color tu???? mcm something wrong somewhere jer kan.....
****bunga seketui2 tu pun 'fail'.....adusss


......in mini box
this time, my mini box goes to
2 boxes - Intan (again) & her frenz
2 boxes - Fateen (my 1st customer "really appreciate ur support") she sent a msj on my shout box...saying that "kek dh mkn..this time perfect..tang deco tu normallah, improve k..practice makes perfect.."
2 boxes - Olie she ym me "jueeeee......olie dh dpt cuppies jue, Ya Allah....speechless, sweet gilaaa, sayang nk mknnnnn"
1 box - Uncle Bala (staff kat opis aku)

3 comments:

Olie Ghazali said...

TQ Jue....OMG..finally ade tempat Olie nk order cuppies...hope Jue akan keep buat bus cuppies nih... I love both designs...nice color combination..suka sgtla Jue..most important is - dh rasa dh..sedaaaaaaaaaaaaap.....nk order lagikla....yummeh...TQ Jue..mak buyugn sungguh berselera hr ni... :D

kamalina a.k.a aimi said...

wah....Olie pun dah bg pujian melambung tu... ok je warna tu jue... cuma bunga seketui2 tu... aku pun payah gak nak buat dulu.. kena byk kali sental kat board dulu, baru dpt hasil yg betul... tupun kena main dgn angle tgn gak... masa pusing tgn tu kena beria sikit sambil tekan nozzle.. mmg payah sikit nak dpt drop flower yg betul2 cantik.. aku pun blm berapa nak pass lagi.....

Fateen said...

tu diaaa, sifu aimi dh bagi tips..
nk order lg bleh...hahhaa! makin montoklah badanku ini..
tp mmg sukalah bila jue buat concept mini box..
practical utk mkn2 sendiri..