Wednesday, February 4, 2009

For Zila

My 2nd order........from Zila, my officemate. She wanted to bring the cupcakes for her 'Majlis Bertandang'. "Buat yg simple jer la K. jue, tanak bunga2.....sbb nak bawak jln jauh, takut nti rosak plak". Umah MIL dia kat Banting (jauh yer cuppies aku bejln :D). So, dia pilih design ni after browsing to Fiza's ChiqueCakes.....





theme yg dia pilih, blue/white......with simple deco

Thanks Zila 4 ur order...........& SELAMAT PENGANTIN BARU




'mini box'......jual kat sesapa yg nak rase CC aku, tp occasion yg sesuai blom tiba tuk order byk2....
sold to Intan (my frenzz), Nora (my officemate) & Su (staff kat my kids nursery)
Intan says....."Sedap. Cc tu x kering sgt. Aku suka sbb dia lembab2 skt. Ingat nak bw bekal utk Irdina ke sekolah tp x sempat, dah habis ptg td."
Nora says...."Ok, sedapppp"

2 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

fullamak...cuns deco skrang... makin mantap... makin kemas... cayalah!!

weh jue, mini box tu muat 6 cc ya?? ada jual ke kat bakewell..cam ni nak kirim la..berapa sen satu???

Coretan Hati said...

Jue...design all nice....but you need to touch-up on writing skill sikit lagi...biar debom gitu....(emmm gitula kalu nak kritik yer dok.....)bila nak hantor mai bangi ni....nak tunggu kcm gi kuantan...adussss lambatnya lg nak bulan 3.....