Monday, February 16, 2009

Sample 'Wedding Cupcakes'

Terjadi yer sample 'Wedding Cupcakes' ni bcoz.......at first i made d rosettes set, then konon nak combine ngan love, since we are still in valentine mood kan.....bila dh deco rosette tu nmpk formal la plak. i think that it is not suitable to combine it with love......then decided, to make basket......Cakap ngan hubby "buat basket ok tak pa, leh gak buat sample tuk wedding cupcakes" & he agreed with me. Ntah jd ker tak basket aku tuh, tak belajar mana2 pun.....'hentam kromo' jer






ok tak for 'Wedding Cupcakes' ni?????



in d mini box

7 boxes goes to Ayu (she has become like my agent now, will be selling kat kengkawan kat tmpt keja dia.....still not enough, she wanted 10 bxs)

1 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

ko mmg tak belajar deco basket ya??? kira berani la buat.. hehehe..aku yg belajar ni sokmo la ketar tgn bab2 deco basket.. tu yg aku tak buat.. teruk betul kan aku ni..tak adventerous langsung..

jue..ayu tu cikgu tu ker?? sonang la kau pas ni... :D