Sunday, February 8, 2009

Purple / Apple Green Cuppies

Ayu...... my customer yg order my mini box before, requested me to make another 5 boxes for her, to promote to her frenzz...........seems like she likes my cuppies so much

So, still on flower theme.....this time i'm trying to make rosette........ again, tak baper jd sebenar yer but then its better than d previous one





like the color so much.....looks so soft & fresh, tp dlm gambo ni tak menarik sgt la plak color tuh, cam tak canggih kot


......in my minibox

5 boxes goes to Ayu (will be promoting to her frenzz)

1 box goes to Halim (my officemate)

1 box goes to Zura (my officemate)

3 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

kaler ni sweet jue... jue, kau tau dak ada nozzle yg utk line ni byk2 sekali.. 5 line terus..tak yah buat line byk kali... heheehe... tu nozzle utk note muzik.. kalau ada baik kau cari..aku lupa no berapa.. nanti blik rumah aku tgk..

ps: nanti kalau aku turun ktn, aku jara cmana nak buat rosette..

shahrose76 said...

Akhirnya aku dapat leave a comment...punya banyak hari aku masuk ..even blog kau mkn laksa shack pun tak dapat aku nak komen...asyik tak tebukak aje box tuk komen ni..gitu gak dgn aimi..jangan korang terasa pulak..walau aku visit tapi tak dapat dapat leave comment aku pun tak tau nape server ke or blog ni bermasalah ...geram gak...Jue tahniah jual cc ...wah dah dapat duit smpingan tu...aku suka cc purple and hijau ni..hijau fav aku purple fav aimi kekeke yang penting cc akak lagi berseri sebab ada bunga rose! tu yang exclusive muahahaha ..bila buat rose mesti kau ingat aku punya !!kohkohkoh(pinjam gelak hang!)

shahrose76 said...

Akhirnya aku dapat leave a comment...punya banyak hari aku masuk ..even blog kau mkn laksa shack pun tak dapat aku nak komen...asyik tak tebukak aje box tuk komen ni..gitu gak dgn aimi..jangan korang terasa pulak..walau aku visit tapi tak dapat dapat leave comment aku pun tak tau nape server ke or blog ni bermasalah ...geram gak...Jue tahniah jual cc ...wah dah dapat duit smpingan tu...aku suka cc purple and hijau ni..hijau fav aku purple fav aimi kekeke yang penting cc akak lagi berseri sebab ada bunga rose! tu yang exclusive muahahaha ..bila buat rose mesti kau ingat aku punya !!kohkohkoh(pinjam gelak hang!)