Friday, February 27, 2009

Order from Olie......again

Usually, olie ni amik set minibox aku jer....tp this time, dia order 3 boxes (25 pcs). Nak bawak g wedding sedara dia kata yer.





2 boxes.....tuk wedding. Color theme yg dia mintak, white/yellow.....actually dia nak design bunga mcm pink/green kat bawah tu, tp aku suggest kat dia style lain....harap puas hati erk olie



ni plak....set tuk makan2, so aku buat yg simple jer la.....



got sms from Syera.....nak minibox tuk bday sister dia....hope she will luv it

3 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

oihh..ligatnya.... comeila design utk mkn2 tu...dah terror meluksi skarang... hehehe...congrats!!!!

ps: bila nak dtg sini amik nozzle??? hahahahaha...aku bz utk 2 minggu ni...buat kek kawin / hantaran etc...

sheralina -MCNAA- said...

salam...
thanx 4 the cupcakes...
simple tp cute...
rase pun sedap...
lain kali bley tempah lagik...
sbnrnye cuppies tuh 4 my lil sis...
not my dotter...
i'm still single & available...
hahah...
:-)
sori tadik coz sikijap jerk...
dah lewat...
takut bozz marah...
anyway, thanx...

Olie said...

Jueeeeeeeeee...mekasih bykkkk....mmg sedap ..sweet pulak tu design dia...puashati betoi... :D