Monday, February 2, 2009

Happy Birthday Amir..........

Luv to show my very 1st order, from Fateen......she ordered 75 pieces cuppies for his son's bday, nk bawak g tadika Amir.......'Happy Birthday Amir'.........& thanks Fateen for ur order. Mintak ampun atas segala kekurangan yerkk.....masih terlalu byk perlu diimprovekan...., anyway.......mmg bg disc giler2 kat dia sbb tak pakar pun lg kannn......

Dia mintak tema padang bola & sebijik bola kat atas padang tu........so, ni la hasil yer



1st box.....i suggested her to make some deco. takkan la nak buat padang bola jer sema kan, 'bowing'. So fateen said, "tulis...........happy bday amir, 5 yrs old deco ikut creativity jue laaa".........result, i came out with d above.........


2nd box

3rd box

Hope d kids will luv my cuppies........

Fateen text me & said......"Kek dh mkn..sedapp especially bc dia..dania dok mkn bc jer, seronok Along tgk cc tu comel2.."

thanks fateen........pas ni jgn serik order lg yerkkkk

ooooopppssss........what's this???? this is for ieda, saje nak tumpang rase cuppies yg aku buat, so i made this for her.......

2 comments:

aimi @ kamalina said...

fullamak.....cun laaa..... siap pun cc utk anak fateen.... not bad kreatip gak kwn aku sorang ni.... pas ni kena beli set padang bola sesiap..in case ada org nak order cc cam ni lagi... yg set tu best, ada org lai blh pacal atas cc tu...

Fateen said...

hahhaaa...hah, kalau ada set yg gitu mesti repeat order nx time..

jue, kita nk copy paste gambar cc nie ek.. kita amik gambar angle tak kena so xcantik jadinya..