Wednesday, May 20, 2009

From Moscow, Rusia....with love

Order from Anna, yg sedang study kat Moscow, Rusia skrg nih.....tuk mama tesayang sempena bday mama dia. So, aku la yg akan buat 'special deliver' kat umah dia.

***cc ni Anna request ngan strawberry filling inside.......so yummy tuh. (aku ngan anak2 pon tersgt la suka kalo cc yg ada filling nih........so sodappppp, tak caya leh la try...huhu)

***design ni ana yg request, lepas dia tgk deco2 aku yg seblm nih, kata yer nak bunga besar/kecik
***color pun anna yg pilih, nak brown/white/cream...ikut fav color mama dia (tp color aku ni tak baper nak cream sgt laaa...dh nmpk mcm kuning jer)

ni plak...2 miniboxes tuk K.Leha, nak try rase cc aku....tu yg order minibox dulu tuh

3 comments:

Anna Mohamed Amin said...

thanks kak jue! it looks cute and yummy! :)

Anna Mohamed Amin said...

yup. medic. :)
dah masok 4 thn dah kat sini.. bahasa tu still catching up..tp bolehlah utk survive.. hehe.. :P

kamalina a.k.a aimi said...

order dari org jauh tu..aku pun ada gak ni...org dari australia order cc utk hadiahkan pada kwn dia yg akan kawin bln 6 nanti.. hehehe... jauh tu, siap sms aku dari sana...