Monday, May 25, 2009

I LOVE U..............

Order from Su (UIA student)........... for her boyfriend. Design ni Su yg bg.....aku tambah sket2 apa yg patut mengikut kesesusaian & tuk bg cc ni lg menariks........ thanks Su sbb provide design terus, senang sket keja akak...huhu

kata yer order cc ni saje2 jer.....no special occasion, nk express luv jer kot kat boyfriend dia.....bg lg romantik, yer tak Su...hehe

****tulisan 'I LOVE U' tu sebenar yer Su mintak yg cucuk atas cc.....tp aku ubah buat gitu sbb teringat masa buat tuk Yan hari tu, cc tu dh nmpk comot masa dok bawak dlm keta sbb bende cucuk tu dah senget2 kat atas cc


2 miniboxes, tuk my loyal customer.....Olie. Thanks Olie for ur endless support, semoga 'baby' happy dpt makan cuppies, huhu

4 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

fewwiiittt............cun melecun design kali ni... weh jue..aku berkenan la hok yg tulis i love u to... lawa ko buat ala2 ribon tu.... bravo!!!!! bravo!!!! nanti leh tiru laks ya.. ahakss..kena minta permission awal2... barula ber"etika" kan...

Olie said...

cuteeeeeeeeeeeeeeeee...suka sgt la...x saba qnk "makan" cc nih...esok Olie ambik ye....Jue ade office ke pagi2?

kamalina a.k.a aimi said...

uihh...syokla olie.. pulun cukup2 sebelum beranak.. hehehehe...

jue... kalau nak tau, si eriey tu order 6 set tau..mlm ni nak deco lagi 3 set utk pick-up esok..khamis ni lak dia order 50cc dlm dome case... haa..amik kau... syok mmg syok la sebab masyuk kan..

Olie said...

mmg happy sgt....berebut2 kami anka beranak.. Olie dpt mkn sebijik..tp puashati tgk budak2 mkn 2-3 bijik sorang....baba pun sama naik... :P sukala Jue..sedap .. olie confirm nk order habuan b'day Hadif.... weekdays (17th June) Jue leh buat ka? celeb kt skul dia..pastu weekend (21st) tu nk buat party kecik2 kt rumah sj...