Saturday, May 30, 2009

Happy 1st Anniversary MAI

Another order from MAI (my opismate)....salah seorg regular customer aku la ni, thanks MAI for ur support. Kali ni order tuk anniversary dia yg pertama, deco cc kali ni Mai yg pilih, dia mintak aku buat mcm ni.
*** cc yg ni pun ada filling, Mai mintak blueberry filling.......very yummy one, pd customer yg lain......bley la try



*** kalo perasan color cc aku ni mcm bermusim jer, hari tu asyik color kuning jerrr......kali ni asyik color merah la plak...hehe (dah kebetulan customer mintak color yg sama kan, nk buat cmn)

1 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

merah mengancam ni...ko guna americolor yg mcm ko beli utk aku tu ke?? peram semalaman ke tak ni jue?? cantik..elok terang..