Friday, May 22, 2009

Diana's order...again

Once again, Diana order cuppies tuk bawak kat wedding relatives dia....... (kalo tak silap aku laaa). Kali ni dia mintak design sama mcm yg aku penah buat kat Olie, color pon nak sama gak.

1st box......



2nd box
***sema sekali dia order 2 boxes (25 pcs)
***pas aku tgk balik order Diana yg seblom nih, laaaa.....sama la ngan yg dia order dulu. Ada beza sket jer.....bekenan beno Diana ngan design ni nmpk yer

3 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

yg order ni mesti minat kuning..hehehe...

jue, nozzle bunga kuning tu aku guna 131 (lain dr nozzle yg aku beli tu).. bila ntah aku beli nozzle ni, tgk2 ada cuba jela... rosette style roses aku lebih menjadi guna 131 dr yg 191... maybe sebab aku kidal..dlm gambar tak nampak, mungkin sebab bright sgt kalernya... kat luar nampakla rupa roses tu..

lagi satu yg purple tu nozzle 2F wilton.. nozzle gedabak mcm yg 852 tapi dia ada bentuk sikit kat hujung nozzle tu...tu pasal kelopak nampak ada 2 lapis..

kamalina a.k.a aimi said...

re: weh..kaler cream tu bukan aku yg nak buat...customer la yg request... so ikut ajela...

jue..nak bg tips sket kat ko ni..mmg selalunya customer akan follow design yg kita pernah buat... ni up to kita la yg suggest semula kat diorang..mcm yg aku buat utk 3 set cc aku tu..kalau ikut customer aku, dia soh buat rosette mcm biasa aku buat je..aku kata kat dia, aku buat style lain la..sebab kalau nak follow mcm tu, nanti takde variety.. pastu dia kata ikutla.. sebab yg aku tgk biasanya customer nipun tak tau ngat pasal design2 ni... yg penting, kita kena kreatif..as long as kita buat tu cantik, InsyaAllah diorang suka.. kalau tak sampai bila dok repeat bende yg sama kan...cubalah nanti.. yg penting kau kena yakinkan diorang yg design ko buat nanti lebih lawa dr yg ada ni..

olie said...

hahahah sy salah sorang cust yg x tau apa2 pasai design....hahahaha..semua design Jue cute2 blakaaaaaaaaaaaaa....tudia Diana reorder tu.... best2...