Saturday, May 30, 2009

ARSENAL theme....

2nd time dpt order cc team bola nih, seblom ni....MU, yg ni ARSENAL la plak. Masa dpt order, mmg blank....adus, cmn nak buat yer???? Kalo dia order awal, bley gak aku suggest edible image jer....gerenti cantek puye (cuma harga lebey sket laaa). Tp dia order 3 days before pickup...mmg tak sempat la nk order edible image. So, aku gagahkan jugak la tuk buat cc Arsenal tuk Salwa ni, dengan hasil drawing aku yg tak seberapa ni (kali ni hubby tak tlg lukis, sbb dia keja masa ni....kalo tak senang sket keja aku.......huhu)


tgk la hasil cc ARSENAL aku nih...sebenar yer aku amat2 tak berpuas hati......tp ni jer yg termampu aku buat tuk kali ni......harap boleh terima yer Salwa
*** kat jersey tu sebenar yer nk tulis nama...tp tak bley la plak sbb kecik ngat

2 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

wah..cayalah!!! blh tu lukis atas cc yg cenonet..kalau aku mmg surrender laaa.... leceh.... pas ni tak yah order edible laa..dah blh lukis sendiri ni..

Anonymous said...

its okay k jue..my hubby and little boy immpressed giler:)