Friday, May 29, 2009

Surprise for Dear Hubby.....

Last minute order from Fauziah, dr Kolej Pengajian Tinggi MARA........

Dia call aku semlm & nak aku deliver kat hubby dia hari nih, nak surprisekan hubby dia la intention awal yer. Tapi syg yer, masa aku nak deliver pg td, call2 hubby dia tak jawab....last2 aku sms semula Fauziah....kata yer "hantar kat sy jer la kak, husband sy tak der kat opis, kena outstation plok dah"...alahai sian yer.......tak per, nti bg hubby awak tgk gambar cc ni yer

ni la hasil deco yg dpt aku buat dlm keadaan yg mengantuk masa kul 4 pg td...huhu

1 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

hehehe...ngantuk ya masa deco tu??? kena biasa2kan yek..aku sokmo gak buat keje giler..bgn kul 4 @ 5 am pulun mendeco... maklumla anak2 bujang sokmo kacau kalau depa ada...