Thursday, May 21, 2009

Plain cupcakes with strawberry filling

Plain cupcakes with strawberry filling nih, saje aku buat tuk makan2...for d family. Pas makan cc ngan strawberry filling masa buat order Anna tuh, anak2 aku tak puas plak makan...nak lg. So, aku buat la lg since ada xtra cc masa baking.

plain cupcakes with filling inside, yg xtra kat luar tu saje aku bg tekeluar sket isi yer (mcm gunung berapi....ekeke) bg nmpk lg mengancam a.k.a mengiurkan untuk di ngap


plain cupcake with strawberry filling


inside view....mmg best, kalo nk rase...cecepat la order

2 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

aku tak pernah buat yg choc dgn filling strawberry...biasa filling strawberry @ blueberry aku buat dgn vanilla cc... choc cc aku guna hcoc chip @ choc rice... nanti leh la try buat lak...

suka rasa said...

terliur nyer..xpernah buat lagi ni!