Friday, June 5, 2009

3 sets order from Syira.....

Syira from Balok, ordered 3 sets of cuppies for her family's bday celebration.....(aku rase laaa...sbb atas cuppies tu nama satu family ada). Bagus gak idea nih, save budget kan.....celebrate sekali jer.....



1st set....36 pcs choc moist/vanilla with blueberry filling inside
*** percubaan aku nk guna color soft la konon yer nih, kat luar mmg sweet.... tp dlm gambar ni kureng berseri laaaa......color dia tak menyerlah, mcm pucat jer kan



2nd set.....25pcs choc moist with choc filling inside, this set is for kids kata yer..... boys/girls

*** patut yer yg lambang Ben10 tu, Syira nak tulisan Ben10....tp aku ubah buat lambang Ben, bley yer Syira

*** sonang keja ngan Syira ni, sbb both design yg kat atas tu dia dah ready kan tuk aku, aku cuma follow jer....."thanks yer Syira, coz readykan design tuk akak"


3rd set.....minibox, tuk Eddie sebagai ucapan tahniah

Syira text me & say "K.jue, kids just luv ur cuppies, xmanis sgt, just nice rasenye..tq ye kak"

3 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

aku pun kdg2 suka gak kalau customer dah bg design..ikut jelaaa.. jimat masa pun ya sebab tak yah nak pikir2...

kamalina a.k.a aimi said...

ha..lagi satu..pasal sweet color tu..kalau nak guna, base kau mesti putih @ pun warna yg betul2 light (kalau nak buat kaler, letak setitik dua je warna pada bc tu)... mcm yg kau guna tu consider terang gak...

Anonymous said...

Cool flash games. Don't miss!!!