Wednesday, June 17, 2009

Barcelona Theme

Order form Azi, KL.....to be delivered pd cik abg dia yg keja kat pej SUK, Kuantan. Since cik abg dia minat ngan theme Barcelona, dia mintak aku buat ikut tema ni.....sbb seblom ni dia kata penah tgk aku buat MU & Arsenal.

So, ni kira another challenge la tuk aku, sbb buat football theme ni payah gak...nak2 bila kena lukis sendiri, tak guna edible image kan.....Luckily, dear hubby aku tu was around, so...mmg kalo bab lukis ni, guna khidmat pakar dia laaaa....thanks yer YANG







cmn????? ok tak ngan deco Barcelona nih??? ni la yg termampu aku deliver kan tuk azi & cik abg dia......tp tgk dr senyum simpul cik abg dia td masa aku deliver, nmpk suka jer ngan cc aku.....
(azi pon sms aku td, "jue, thanks...cik abg azi dh call, dia puji mmg cantik cc yg jue buat".....siap azi pon dh tak sabo nk tgk cc ni....mintak aku email kat dia gambo cc tu)

***azi siap dh bg design kat aku nk letak logo/jersey/bola etc kat posisi mana....so senang sket la keja aku,tak yah ponin pala nak design....thanks yer Azi

cupcakes....in 'special box'

***d next day, azi ym aku & bgtau cik abg dia ckp cc tu mmg sedap, siap tlg promo kat kakak2 kat opis dia.....kakak kat opis pon puji cc tu sedap, she said....huhu (thanks for all d compliment yer)

3 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

barcelona la pulak...ni mesti size M kan??? tgk mcm ngam2 je dlm lubang tu.... haa..pas ni glamer la kau sebab dah sampai SUK ktn tu.... tunggu jela order masyuk...

Ms Linee said...

huhuhuhuhu,very nice..lps nie bleylah nk order MU ke Chelsea ker?
heheheheheehehe..

Bidadari.Simpanan said...

salam..
nk order MU la...
yg ade fill punye...

wow. cant wait lol!