Monday, June 8, 2009

Another order from KCM......

Kak Che Mas ni dah jd regular customer aku bila turun Pantai Timur...... mesti nak order cc aku walaupon kat KL tu belambak lg bakers yg buat cuppies.....kata yer anak2 dia suka. Kali ni dia order 2 set terus, bley bawak balik KL simpan dlm fridge nti, case nk bg anak dia puas hati makan la nih, sbb masa dulu order 1 set jer......anak dia dok request lg pas sampai umah...hehe.



1st set.....KCM bekenan ngan 'cuppies love theme' yg aku penah buat sebelom ni, actually dia suruh aku follow yg tu jer.....tp aku ubah sket, nk bg variety pd koleksi aku



2nd set........yg ni dia tak tetapkan apa2 theme pon, so...aku buat ikut aku puye citarasa jer. Cuma aku tambah lambang BEN10 kat cc tu sbb aku tahu anak2 KCM pon 'hantu' ngan Ben10 ni mcm anak2 aku gaksss.....

3 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

haa..pandai pun..kdg2 kena ubah sikit2 kan...nanti nampak byk la koleksi cc kau... anyway, LAWA!!! yg love theme tu cantik..

kamalina a.k.a aimi said...

jue...lupa nak tanya..pewarna itam tu yg americolor punya ke?? elok hitamnya...suka lak aku tgk..

re: btw, pasal bunga tu, mmg aku guan bunga ya kau belikan laa... ok je kalau letak atas cc...

Mutiara_Lezz said...

tqvm...one box tu dah selamat habis kat cherating tu gak...satu box jer selamat sampai bangi..hehehe..anak2 kcm suka sangat2 cc jue...