Tuesday, June 23, 2009

Coca Cola Theme

Order from Khairedza....tuk surprisekan dear hubby dia, on his bday. Tema yg dia mintak.....Coca Cola. Mula2 wondering gak ngaper dia mintak Coca Cola, ghopa yer dear hubby dia keja kat cni. So, may b saje buat tema ni tuk bg dear hubby dia jamu kenkawan kat tempat keja on his bday.

kali ni....design coca cola tu, dear hubby ku yg tlg designkan

temasuk la botol coke ni, dia la yg lukis.....hehe



cupcakes in 'special box'.....

2 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

megat dah kemaruk melukis ni...baik cepat2 ko pegi belajar buat kek.. yg cartoon artwork tu... mesti megat blh lukis free hand (mcm yg kamal sokmo buat)..lebih lawa dari tracing2 ni...

Bidadari.Simpanan said...

yg ni too simple la..
xberapa..

keep it up :)