Saturday, June 27, 2009

BEN 10 cake

Order from Aliya, opismate aku......my very 1st customer tuk choc moist cake ni. Harap dpt positif feedback from Aliya nti. Dia bekenan tgk Ben10 yg aku penah buat tuk anak2 aku hari tuh, so.....order yg ni tuk bday kakak dia kata yer, tp tuk bg anak2 sedara dia makan....sbb tu order kek Ben10 tuh





hasil cake aku kali ni, aku try ratakan topping yer......yg seblom ni aku guna nozzle jer. Still need more practise after this, to make my cake look nicer

5 comments:

Ms Linee said...

cubaan yg baik!!!menarik sungguh ben 10 cake nie!!!nmpk mcm sedap gak tok dimakan....hihihihihihi..

rose said...

1st cake beso kau buat ye jue...selama ni aku tengok cc comey lotey jek... itu ok pe..janji sedap... ;)

kamalina a.k.a aimi said...

rajinnya ko meratakan topping ni jue..kalau aku guna je nozzle no 2 je..nampak lining2 tu pun cun gak..hehehehe... (aku kan malas)... kalau satu warna tu gagah lagi la... ni dah jadi bentuk2 gini, takde maknanya aku nak buat...btw, well cone!!! nampak improvement dari yg sebelum ni..

hidayah aderis said...

cantik la . boleh saya tau camne nak buat ?

hidayah aderis said...

cantik la . boleh saya tau camne nak buat ?