Wednesday, June 17, 2009

BEN 10 cupcakes for Hadif

Order from my regular customer...OLIE. Kali ni dia mintak cc for her son's bday, Hadif. Tema.....BEN10. Dia mintak nak design yg simple jerk...logo BEN10 tu jer sebenar yer, sbb kata dia tanak menyusahkan aku since dia pon order last minute kan. Tp aku la plak mcm tak puas hati kalo buat yg simple ngat....so, aku tambah la ngan tulisan BEN10 sekali.....harap Hadif suka yer ngan cc auntie jue.




*** to OLIE, thanks for ur endless support........sokmo order cc ngan aku dr dulu until now

4 comments:

Ms Linee said...

wow...
sukenyer tgk colour hijau nie..
olie nie mmg dah byk order ngn k.jue ker?
sblm nie pun tgk nama dia jerk jd ranking tinggi...
tahniah,tahniah..

Olie yg sgt2 happy said...

sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... hadif sampai meroyanla x sabaq dia..yg baba pun kata..camni x yah susah2 pegi SR order ben10 cake..dhla nk smeinggu in advance... order tk Jue mudah n yg pasti sgt2 puashati...thanks Jue...sbb mau accept order last minute...dh tu kalau byk tu berbaloilakan..jugakla ni order sikit jer...thanks so much.. Olie doa "anak dara" Jue nnti rajin mcm mama dia...vogue n seghak mcm mama dia jugak.... :D thanks...

olie lagi... :D said...

chupp...kalau ada org order utk Father's Day ka...nnti habaq nah..leh tumpang2... :D

kamalina a.k.a aimi said...

amboi..bukan main seronok lagi olie dpt cc ben10 utk anak dia..tulah kan jue..kalau org soh buat simple, mesti gak nak try buat something supaya tak nampak plain...cam ko ni ok la... org tgk je dah tau ni theme ben10... bravo!!! bukan senang nak ada regular customer ni..