Sunday, June 7, 2009

BEN 10 cake for my kids

Special aku buat cake ni tuk anak2 aku yg mmg minatttt sesgt ngan Ben10. Since ada balance masa buat order tuk customer, so...aku pon try laaa.....gamble jer ni, sbb aku ni mana besa deco cake kan. Besa yer buat cupcakes jer. Ternyata 1st trial aku memuaskan hati anak2 aku...masing2 xcited tgk cake Ben10 tu.

kalo ikut kata pakar cake....mesti cake aku ni masuk category 'fail' kot....hehe, tp tuk masuk peyot aku anak beranak......kira ok la kan



view dr tepi ni pon, tak memberangsangkan.....tp color dia aku sukerrrrr, nmpk ceria jer

choc moist cake with blueberry filling..........sodap niiiii........

2 comments:

Ms Linee said...

hi...sajer jerk nk nyibok wat komen!!hahahaha..lawa+menarik+tertarik kek Ben10 nie..sy pun suker..hehehehe..cuma, if k.jue dpt lukis watak Ben10 kt atas kek tue lg syiok!hehehehe..wat ever pun, well done 4 ur trying..

kamalina a.k.a aimi said...

hehehe...galaks tul pompuan ni... ala jue..yg penting lepas dlm perut... takde buang ke mana tu consider sedap laa..