Monday, June 1, 2009

Anniversary Cupcakes

Order from Sara, for her anniversary (aku rase laaa.....sbb dia yg order). Sara tak specify any color/design pun....dia cakap tak kesah la cmn pon, janji ada tulis Happy Anniversary. So, since dah lama tak buat color apple green nih, aku combine kan la ngan pink........nak combine ngan merah, alahai...asyik merah yer mak ngah la plak


*** bunga rose dua kuntum tuh, konon2 nak try la bunga English style, yg Aimi dok sakan cuba buat skrg nih, tp dear hubby complain....dia ckp tak cantik, nmpk serabut....hehe. Citarasa org lain2 kan, aku buat ni saje la tuk sample....mana la tau kot ada yg bekenan

2 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

megat kata serabut??? maybe pilihan warna kot jue... english style ni tak blh guna warna yg terang2... kena yg sweet2... pastu kalau guna rose besar tu, jgn letak 2 kuntum..letak 1 je..pastu combine dgn small rosette beberapa kuntum & bunga kecik2, dan selitkan daun kecik2 sikit (yg mcm aku buat tu).. baru nampak cantik.. tryla suruh megat tgk sesapa punya english flower tu, tanya pendapat dia... kalau kamal, dia kata cantik & nampak pro... maybe lain org, lain taste kot..

kamalina a.k.a aimi said...

oppsss lupa plak..lagi satu, kena practice lagi bentukkan rose tu... kalau ko dah dpt bentuk yg betul2 lawa, insyAllah takkan nampak serabut..

ps: jgn mare yek..teguran membina..hehehe..