Thursday, July 2, 2009

Selamat Pengantin Baru.....Aida & Abu

Order from Aida (Kemaman), for her wedding. Design yg dia mintak ni aku amik sket idea dr Ita's blog, bley yer Ita.....customer i tepikat ngan design awk laaaa, (cuma beza yer Ita buat guna fully fondant, tp aku mix ngan buttercream)





percubaan berani aku letak gambo sebj cc yg aku deco.....design ni inspired from Aimi's blog, (ok tak mi yg aku buat ni????...huhu)

cupcakes in 'hantaran box'......
*** aku guna riben biasa jer sbb mmg aku tak add charges tuk deco, aku cuma charge tuk box & board jer
***box ni kena modified sket tuk fit ngan 25pcs cc....kalo nk cari yg ngam2 bley muat 25pcs, payah sket kat Ktn ni, so...kena pandai2 la modify

4 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

haa..menjadi dah rose kau ni.... jenuh memutar kan??? hehehe.... cuma satu je...daun tu terang benderang sgt... kena softkan warna ya... :D

cik sweetie said...

akak..thanks...wlaupn lom p amek tp sy rs sgt cntik,menarik dn trtarik trutama pd bdk2 tecik y mint sgt kaler2 y terang2..hehehe..

sy bke tenet ni pn sbb lini msj bgtau cc sy dh ad lm blog...

thanks akak.........!!!!

Ms Linee said...

rose tue mmg menarik perhatian!!hehehehe..
best cuci mata ngn sumer cc yg U wat...best tgk cc nie..U wat yg terbaik tok my best friend!!!tqvm...

Anonymous said...

Hello!

Very new to this..... and just want to say hello to everyone!!! Would love to hear from you all......re your experiences of forums, interests I like gardening, reading and chilling out with friends

Look forward to 'meeting' you all, Dennis from [url=http://www.myonlinepayday.com]Personal Loans[/url] website!