Wednesday, July 8, 2009

Butterfly cupcakes

Repeat order from Nadia again (this is 3rd time dah Nadia order ngan aku).......thanks Nadia sbb sudi order lg. Tema yg dia mintak, nk butterfly with white/red/black color. Rase yer cuppies ni tuk 'makan-makan' jer kot, sbb dia tak mintak pulak tulis apa2 kat cuppies ni.

3 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

kombinasi warna yg cantik...aku tau kau mesti semangat buat kaler ni sebab your favourite color ni...

Ms Linee said...

ada seni la ur drawing 2...butterfly design..bravo!!gUd job!!

shahrose76 said...

Jue...tengok rama-rama tu aku teringat lagu ella...hehehe aku suka lagu tu..tapi kalau dapat ngap cc kau yang rama rama tu baru senada dan seirama kuikuikui