Friday, July 10, 2009

Happy Bday Azie

Order from EZ, mintak aku deliverkan kat tempat keja kawan dia, Azie. Design given by EZ, tp as usual aku tak follow exactly mcm yg dia bg.....tambah tolak sket apa2 yg patut, ikut pd cantek pandangan mata aku laaa.....huhu.

Thanks EZ for ur order (EZ siap bgtau aku, "buat cantek2 kak...sbb kawan sy ni cerewet sket", harap cantek la ni yer EZ/Azie)

3 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

wahhh...dah pro buat rose tu...hehehehe.... :D warna ni sweet.... mesti org yg terima tu ok punya...

Ms Linee said...

fuYoooo...lawanyer colour nie...sweet & nice..cara lah k.juE..5 star i give U!!!!

rose said...

haah tul aimi cakap tu jue..warna combination yang menarik pink with blue ...pastu bunga2 kau bun dah expert...ha ...ha.....jng nak kembang hehehee...