Tuesday, July 21, 2009

HAPPY 2nd ANNIVERSARY......LIEDYA & KHALIL

Order form Liedya for her beloved hubby yg keja kat UMP. Theme chosen by Liedya....MU cupcakes, of course it is her hubby's fav la kan. Dorang ni PJJ husband/wife...jumpa ujung mgu jerk, sorang kat KL sorang lg kat Ktn.....Byk2 kan besabo erk Liedya, semoga masa anniversary yg ke-3 nti....tak dok jauh dah, amin......



hope that cc ni memenuhi citarasa awak yer Liedya......


Yang ni plak, makan2 cupcakes tuk antar kat umah MIL aku. Apa case buat ni???? sebeno yer aku dah tesalah bake lorrrr. Liedya ni nk size M tp aku terbake size S.....dah bake separoh baru teringat yg Liedya yer cc tu M size, so.....tepaksa la bake yg lain tuk Liedya. Yg ado nih, buat masok peyot jerk laaaa.......


nmpk cantek plak deco cc nih, aku sukerrrrrr (may b combination color dia kot yg buat chantekkk tu....huhu)

1 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

menyerlah warna cc tu...hijau tu naik dgn merah... mmg kena laa... :D

ps: weh...pesal asyik silap bake ni?? hehehe....sib baik ko sedar..kalau tak, mmg haru lorrr...