Thursday, July 16, 2009

Happy Bday MAK

Order from Jihan (Nadia's cousin - yg dah few times order cc ngan aku tuk daddy/mama dia/makan-makan). Kali ni Jihan puye turn plak tuk surprisekan mak dia on her mak's bday. Awal2 pg semlm aku dah delivery cc ni ke opis mak dia (cuma tak sempat nk jumpa mak Jihan sbb aku awal sgt kot, so...just mintak opismate dia leave on her table jer)


****Jihan mintak color pink/purple/white.....tp tak tau la mana silap yer, aku rase tak nmpk ceria ngat cc ni.....well, tp sesuai kot tuk golongan mak2 ni....huhu

1 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

aku rasa wanra tu ngamla utk golongan berusia..kang terang2 ngat kalah org muda.. hehe..

re: mmg warna koko tu kureng ceria..dah customer request..tupun aku tukar yg 9 set tu ikut warna aku..kalau tka, lagi dull..hehehe..