Friday, July 17, 2009

Red love & gold flower

Repeat order from Mai (opismate aku), kali ni tuk wedding adik dia......she ordered 50pcs cupcakes in dome casing. Color chosen, red/gold....cuma design cmn dia tak kesah, kata yer "kalo buleh yg simple2 jer la k.jue sbb nk bg kat 'org sebelah'...dorg nk bawak balik jauh....Kedah".

****nak kata simple, tak jugak aku rase design ni....sbb mcm tak syiok plak tuk wedding kalo buat simple sgtkan. Apa2 pon aku harap cc aku boley maintain canteksss laaa walau pon dah dibawa bejln jauh.


Yang ni plak, repeat order form Ezy.....kali ni mintak aku buat minibox ngan tema MU tuk diberi pd adik dia.....on his bday

1 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

design gini kalau sikit ok lagi buat jue...cuba kalau org mintak 500pcs above, termengah2 gak rasa... tul tak?? aku mmg suka yg love ada rosette tu...