Monday, July 27, 2009

Sports Theme

Order from Fatihah...kalo tak silap aku, dia ni PJJ ngan hubby dia (sorang dok KL, sorang dok Ktn). Order cc tuk surprisekan hubby dia on his bday...eventhough belated, tp yg penting ingatan tu kan Fatihah.

Fatihah minta theme sports.....Adussss problem gak nk lukis ni dlm keadaan hubby outstation ni (pelukis tetap cc aku kan). Hubby cuma sempat lukis atas kertas jer, so aku follow yg dia lukis laa.....ok ker drawing aku tuh???? Harap2 ok la yer.....


Align Center'special box' kali ni siap ngan special ribbon sekali....& of course with 'special charge' laaa...request from Fatihah

1 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

menjadi la tu lukisan kau... yg penting confident kan..kalau pelukis tetap tu takde, sure blh punya pas ni...