Sunday, July 5, 2009

Happy Bday Dania

Order from my 1st customer merangkap regular customer aku, FATEEN (really appreciate ur support, Fateen)......Kali nI order tuk 'gegurl' dia yg reach 3yrs old. Fateen mintak 'party theme' with disney princess edible image, design cmn dia serah pd aku jer....tak kisah. So, got d idea to make this.........


Another set ordered by Fateen......

***since aku tau Fateen mmg suka flower theme, i made this design for her......

3 comments:

Ms Linee said...

hi,
cantik bunga tue...colour pun match...set disney princess pun menarik...i like ur design..nGeeE...

kamalina a.k.a aimi said...

combinasi warna yg cantik ni..mmg sweet..

ps: kalau ko nak buat love rosette tu, kau kena guna nozzle yg lebih kecik... yg no 13 wilton, nanti lagi lawa bentuk love tu.... :D

kamalina a.k.a aimi said...

re: weh..aku mana tau ada dot tgh ke tak...ni pun aku ingat2 lupa tau..main taram je... tak sempat nak online dah... anak2 aku pun takde lak yg tegur...kalau kamal lagi la, tak tau langsung...sebab tak layan citer gini... lagipun boys kat umah aku ni bukannya die hard fan...janji aku tunjuk, diorang terus recognize.. hehehehe...