Monday, July 27, 2009

Minibox Order

Kali ni, 3 miniboxes order from UMP std....sema design dorang ni dh sediakan tuk aku & aku cuma follow jer.....thanks yer adik2 kerana memudahkan keja akak...hehe

**** yg gamba ujung belah kanan tuh (bawah word 'awak' tu) aku pon tak tau mende apa.....maaf yer kalo salah lukis.....


****yg ni plak....actually dia mintak nk topping color black, tp since choc ganache aku tu ada balance....aku topping la atas cc ni....foc jer, akak sedekah yer...hehe


3 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

betul tu..drpd membazir, baik boh kat cc ganache tu..sedap pun sedap kan.. mcm kes aku hari tu la..

weh..aku rasa kan, word tu kod rahsia... i lap u..u lap me ke...hehehehe...

kamalina a.k.a aimi said...

betul tu..drpd membazir, baik boh kat cc ganache tu..sedap pun sedap kan.. mcm kes aku hari tu la..

weh..aku rasa kan, word tu kod rahsia... i lap u..u lap me ke...hehehehe...

u j E n N y said...

akak,thanx for the cupcakes yg chumeyl n best itu...len kali leyh order lg,kasik murah sket..sy tuan pnye 'saje-saje bagi' tu...hihi..